Vierdaagse

Opbouwen

4DAAGSE - 2013:

De opbouw voor de 97ste Vierdaagse is in volle gang en in een ver gevorderd stadium.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er worden dit jaar geen speciale relais in de lucht gebracht, alhoewel.... Er wordt geprobeerd om het D-star relais voor de eerste wandeldag in de lucht te brengen vanaf de orginele locatie.
De frequentie: 438.050 (-7.6 MHz) D-STAR

De Wedren is al duidelijk herkenbaar als startgebied.

5km kabel

4DAAGSE - 2012

 

Op de Wedren in Nijmegen is de afgelopen dagen hard gewerkt aan het opbouwen van het Start/ Finish terrein voor de 4Daagse. Ten behoeve van de communicatie op de Wedren zijn diverse soorten bekabeling aangelegd. Coax, telefoon, glasvezel, UTP en natuurlijk 230V. Alles bij elkaar zo'n 5 kilometer kabel. De communicatie die niet via de kabels verloopt gaat onder andere via de portofoon netten van het Nederlandse Rode Kruis, Entropia-DIGITAL en C2000. 

4896 Wandelaars uitgeloot voor 4Daagse (9,8%)

4DAAGSE - 2012

Onder toezicht van notaris mr. H. Oosterdijk vond op 13 april de loting plaats voor deelname aan de 96ste Vierdaagse (17 juli 2012).  In totaal waren er 49.896 inschrijvingen voor de 96ste Vierdaagse. Dit betekent dat er 4896 personen teleurgesteld moesten worden. Alle deelnemers aan de loting ontvingen via e-mail de uitslag. Op 15 en 16 juli kunnen zich maximaal 45.000 lopers inschrijven voor deelname.

"The best ever"

4DAAGSE - 2011

Informatie centrum Vierdaagse in bedrijf.

De foto's die je op deze pagina ziet, zijn van het Coordinatie centrum van de Nijmeegse Vierdaagse. In het coordinatie centrum wordt het verloop van het evenement in de gaten gehouden door op verschillende manieren informatie hierover te verzamelen. Hierbij kun je denken aan communicatie met medewerkers in het veld, maar ook aan de statistieken van het aantal EHBO behandelingen en weersvoorspellingen.

Lees meer: "The best ever"

Hoe komt u naar Nijmegen?

4DAAGSE - 2011:

De komst van 45.000 deelnemers naar Nijmegen is geen verrassing maar zorgt wel voor een enorme drukte in Nijmegen en de omliggende regio. Ga uit van drukte op de toegangswegen en bijna geen parkeermogelijkheden, zeker niet in de nabijheid van start/finish-locatie de Wedren. Daarom het dringende advies aan iedereen om waar mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Lees meer: Hoe komt u naar Nijmegen?